IMI postao član MDSCP

 

Institut za matematiku i informatiku, kao Premier član Microsoft Dynamics Academic Alliance, nudi svojim studentima ekskluzivnu mogućnost dobijanja Microsoft Dynamics studentskih sertifikata. Trenutno u svetu, samo dvadesetak fakulteta su članovi MDSCP-a.

Ovaj program je sertifikovan za predmet Informacioni sistemi 2 i studenti koji uspešno završe ovaj kurs mogu se prijaviti za sertifikate kod Microsoft-a. Potrebno je da student popuni određene formulare, pošalje ih Microsoft-u, koji dalje od kontakt osobe na fakultetu traži potvrdu o položenom predmetu i nakon toga šalje sertifikat.

Microsoft Dynamics studentski sertifikat pruža studentima komparativnu prednost na tržištu rada tako što student sada imaju mogućnost da dokumentuju svoja znanja o MS Dynamics sistemima na standardizovan i svetski priznati način.

MS Dynamics poslovni informacioni sistemi su široko zastupljeni u kompanijama, kako kod nas, tako i u svetu. Stručnjaci iz ove oblasti su veoma traženi, a zarade su jedne od najvećih u segmentu informacionih tehnologija. Posedovanje zvaničnog Microsoft sertifikata, pružiće studentima prednost kod zapošljavanja u kompanijama koje koriste ove sisteme ili partnerskim kompanijama koje implementiraju ova softverska rešenja.

Više informacija o Microsoft Dynamics Academic Alliance programu možete pronaći ovde.