Obaveštenje o sprovođenju anketiranja studenata

 

 

Poštovani nastavnici, saradnici i studenti Fakulteta,

Obaveštavamo vas da će se od 26. decembra 2016. godine do 13. januara 2017. godine sprovesti OBAVEZNA ANONIMNA STUDENATSKA ANKETA o kvalitetu rada nastavnika, saradnika, biblioteke, studentske službe i računarskog centra Fakulteta. Anketa obuhvata sve godine svih studijskih programa.

Prirodno-matematički fakultet nastoji da poboljša rad na realizaciji svih svojih akreditovanih studijskih programa, a kao jedan od bitnih načina da se poboljšanja ostvare je i dobijanje povratnih informacija od studenata. Promene do kojih dođe usvajanjem primedbi i sugestija studenata doprinose kreiranju savremenijih studijskih programa, kao i boljem statusu našeg Fakulteta pri sledećim akreditacijama. Na ovim važnim pitanjima za Fakultet svi treba da radimo zajedno, u cilju podizanja kvaliteta, a na dobrobit svih aktera u nastavi – i studenata i nastavnog osoblja.

Ovo je stalan i kontinuiran proces, tako da se anketiranje sprovodi svake godine u cilju poboljšanja kvaliteta pedagoškog rada nastavnika i saradnika, kao i poboljšanja rada stručnih službi vezanih za rad sa studentima (biblioteke, studentske službe i tehničke službe). Anketa je anonimna.

Molimo vas za saradnju i aktivno učešće u ovom važnom aspektu obezbeđivanja kvaliteta rada našeg Fakulteta.

http://www.pmf.kg.ac.rs/anketa/
 
S poštovanjem

Komisija za sprovođenje anketiranja