Verovatnoća i statistika 2, Statistika - obaveštenje o radu na daljinu

Drage kolege studenti,

Nastava iz predmeta Verovatnoća i statistika 2 (za studente po programu iz 2016.) i Statistika (za studente po programu iz 2011.) nadalje će se odvijati na daljinu. Svi materijali biće sukcesivno na nedeljnom nivou utorkom postavljani na sajtu IMI u delu Skripte na strani predmeta. Ukoliko budemo koristili još neki način za komunikaciju o tome ćete biti blagovremeno obavešteni.

  • Na nedeljnom nivou biće postavljani zadaci za rad od kuće, koji će biti bodovani sa maksimalno 12 bodova maksimalno.
  • Prvi domaći zadatak je već postavljen.
  • Redovna aktivnost u toku nastave biće bodovana sa maksimalno 4 boda.
  • Po okončanju vanrednog stanja biće organizovan jedan kolokvijum koji će se odnositi na čitavo gradivo i koji će biti bodovan sa maksimalno 34 boda.
  • Završni deo ispita sastojaće se od praktičnog dela (SPSS ili R) i teorijskog dela (dva teorijska pitanja).

Oformljena je posebna e-mail adresa verovatnocaistatistikaii@gmail.com, na koju treba slati sva pitanja u vezi predmeta. U poruci naznačiti kome je upućena, jer će i nastavnik i asistenti odgovarati na poruke na dnevnom nivou.

Biće moguća i konverzacija uživo preko Skypa u terminima predavanja, odnosno vežbi. Naši nalozi su Sladjana Dimitrijevicteodora.trifunovic i Bogdan Pirkovic.

Ovo je prilika da svi testiramo svoju domišljatost, kreativnost, strpljenje i upornost u rešavanju problema. Nadam se da ćemo, kada sve ovo prođe, moći da kažemo da smo u ovim teškim vremenima pokazali svoje najbolje kvalitete.

Vama i vašim porodicama želimo sve najbolje!

Slađana, Teodora i Bogdan