AIESEC

 

Prisustvom na preko 2.100 univerziteta u preko 110 zemalja sa preko 60.000 članova, AIESEC, najveća studentska organizacija na svetu, je međunarodna platforma koja omogućava mladim ljudima da otkriju i razviju sopstvene potencijale kako bi imali pozitivan uticaj na društvo.

Kako bi postigli ovaj cilj, organizujemo više od 470 konferencija, pružamo preko 10.000 mogućnosti za stručnu praksu u inostranstvu i više od 10.000 liderskih mogućnosti našim članovima svake godine. AIESEC ima inovativan pristup razvijanju mladih ljudi fokusirajuci se na izgradnju ličnih mreža i istražujući njihovo usmerenje i ambicije za budućnost.

Naše partnerske organizacije, kojih ima doslovno na hiljade iz svih oblasti, gledaju na AIESEC kao na način da podrže razvoj mladih i pristupe mladim talentima iz celog sveta.

Naši nekadašnji članovi su lideri u ovim organizacijama i u svom okruženju – koristeći iskustvo, veštine i unapredenu viziju koju im je AIESEC pružio da bi postali nosioci pozitivnih promena.

Global Talent stručne prakse

Global Talent je globalni program praksi koji pruža studentima i diplomcima priliku za multikulturalno profesionalno iskustvo i razvoj u nekim od najboljih kompanija na svetu. Ovaj program pruža Vam priliku da radite u svojoj struci, primenite znanje stečeno na fakultetu i napravite prve korake u svojoj budućoj karijeri.

Radom u internacionalnom okruženju, imate mogućnost da se upoznate sa kulturom, običajima i tradicijom zemlje u kojoj radite, da usavršite jezičke sposobnosti, ali i da ponesete dobre primere, metode i inicijative nazad u svoju zemlju. Učesnici programa imaju priliku da rade u oblastima poput: marketinga, informacionih tehnologija i obrazovanja.

Kroz Global Talent program student će moći da unaprede svoja znanja i upoznaju rad na internacionalnom tržištu informacionih tehnologija (IT) koje poslednjih godina uzima sve većeg maha i na prostorima Srbije. Takođe, u periodu globalizacije internacionalne vrednosti i rad u timu predstavljaju karakteristike koje su danas visoko cenjene.

Moderno poslovanje sve više zavisi od internet tehnologija i ova oblast je u konstantnom razvoju. Radom u ovoj oblasti imate priliku da da radite na razvoju web aplikacija pomoću ASP.NET, Ruby, Java ili PHP-a. Takođe možete raditi i u sve popularnijim HTML5 i CSS3. Možete steći iskustvo u radu na velikim projektima ili sa radom na manjim projektima uz pomoć najnovijih tehnologija.

Za detaljne informacije o svim internacionalnim praksama koje nudi Global Talent program pogledajte zvaničnu Facebook stranicu https://www.facebook.com/globaltalentserbia ili posetite sajt http://globaltalents.rs/

Proverite zbog čega preko 5.000 studenata iz celog sveta svake godine postane Globalni Talenat!