KG Coworking - Lean Startup Drill

U subotu 24. marta i nedelju 25. marta dolazi Startup Drill - intenzivni dvodnevni program testiranja i razvijanja poslovne ideje prema Lean Startup metodologiji.

Lean Startup Drill je intenzivni dvodnevni program testiranja i razvijanja poslovne ideje prema Lean Startup metodologiji. Ovaj program je namenjen svim inovatorima, kreativcima, preduzetnicima, developer-ima, dizajnerima i svima onima koji žele da pokrenu sopstveni startup, testiraju svoju ideju ili jednostavno da nauče „LEAN“ koncept i način na koji se to može ostvariti.

Lean Startup metodologija je pomogla mnogim startup-ovima, kao što su DropboxAirBnBZynga. Takođe, ova metodologija je oblikovala i transformisala preduzeća kao što su General Electric Toyota i pomogla je raznim vladama. General Electric je koristio ovu metodologiju da razvije potpuno nov dizel motor, Zappos da razvije prvu svetsku online prodavnicu cipela.

Startup Drill je ekipa iz Hrvatske. Bili su osnivači startup-ova, mentori, predavači i imali su izvršne uloge u raznim profitnim i neprofitnim organizacijama. Nakon izučavanja različitih metodologija vezanih za preduzetništvo pronašli su koncept Lean Startup, počeli su da drže radionice i predavanja, i nakon toga su našli savršen način da spoje celo svoje iskustvo u jednu jedinstvenu i intenzivnu vežbu -Startup Drill.

Startup Drill nam dolazi u Kragujevac u posetu 24.marta i 25. marta. Ova radionica je potpuno besplatna, a zbog ograničenog broja mesta je potrebno da detaljno popunite prijavu.