Prezentacija stipendija Vlade Francuske

Ukoliko ste zainteresovani za studije u Francuskoj i želite da čujete više informacija o mogućnostima za usavršavanje i/ili nastavak školovanja u ovoj zemlji, Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Kragujevcu, u saradnji sa Francuskim institutom i Nacionalnom agencijom za promociju francuskog visokog obrazovanja u inostranstvu, poziva vas da prisustvujete

Prezentaciji stipendija Vlade Francuske

u sredu 13. februara 2019. godine sa početkom u 12:00 časova
u prostorijama Centra za razvoj karijere (zgrada Rektorata, drugi sprat)


Na prezentaciji će biti predstavljene mogućnosti za stipendiranje za studente iz Srbije koji žele da nastave školovanje u Francuskoj, i to:

  • Stipendije za master studije (sve oblasti)
  • Stipendije za doktorske studije u komentorstvu
  • Post-master program Kopernik

Ambasada Francuske i Francuski institut u Srbiji raspisali su konkurs za dodelu stipendija za akademsku 2019/20. godinu za studente iz Srbije koji žele da nastave školovanje u Francuskoj. Konkurs je otvoren do 18. marta 2019. godine.

Stipendije pokrivaju troškove školarine i života u Francuskoj, kao i troškove osiguranja, a izabrani studenti dobijaju status „stipendiste francuske Vlade”.

Kako biste se na vreme informisali i prijavili za ove programe, pridružite nam se na prezentaciji!

Napomena: Zbog ograničenog broja mesta neophodno je da se za prisustvo prezentaciji prijavite putem sledećeg linka.

Više informacija o ovom programu stipendija možete naći na sajtu Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Kragujevcu.