EDIT 2021 - letnja škola kompanije Comtrade

 

Kompanija Comtrade i ovog leta tradicionalno organizuje EDIT – vodeću besplatnu letnju školu programiranja u regionu – jubilarni, 25. put!

Ove godine, EDIT će biti održan online od 19.-23. jula 2021, na tri različite lokacije, Srbiji, Slovenji, i Bosni i Hercegovini.

Tema škole: Efficient monitoring in Enterprise environment

Učesnici će imati priliku da nauče kako da najbolje iskoriste alate i resurse za efikasno nadgledanje složene infrastrukture, kao i na koji način da koriste uvide kako bi utvrdili šta utiče na performanse sistema i aplikacija u enterprise okruženju.

Prijava za polaznike iz Srbije: https://www.edit.world/sr/application/apply-for-serbia-2021/

Rok za prijavu: 10. jun 2021.

Više informacija o ovogodišnjem programu na edit.world

O EDIT letnjoj školi

Letnja IT škola EDIT (Education for Innovative Thinkers) prvenstveno je namenjena studentima koji žele da steknu praktično iskustvo, neophodno za karijeru u IT industriji. Učesnike očekuje rad na uzbudljivim projektima, baziranim na najnovijim IT trendovima i tehnologijama, a stečeno znanje će im omogućiti da lakše izgrade svoju budućnost u oblasti informacionih tehnologija.

Odabrani kandidati će imati priliku da testiraju u kolikoj meri umeju da primene znanja stečena u školi na rešavanju konkretnih problema u okviru grupnog projekta. Upravo zbog toga, EDIT predstavlja mnogo više od obične škole. U njoj polaznici rade na najnovijim tehnologijama, dok istovremeno upoznaju savremene IT trendove, rešavaju izazove sa kojima se susreću IT profesionalci, uvežbavaju timski rad.

Od 1996. godine, besplatna Letnja IT škola kompanije Comtrade inspiriše inovativno razmišljanje i neguje buduće generacije IT lidera. Danas možemo reći da je EDIT najveća i najposećenija škola za informacione tehnologije u regionu. Širom regiona, učesnici iz godine u godinu stiču dragocena praktična IT znanja i timsko iskustvo, radeći na realnim projektima i uz podršku najboljih regionalnih IT stručnjaka.