KG Coworking organizuje predavanje na temu razvoja mobilnih proizvoda

KG Coworking organizuje predavanje na temu Razvoj mobilnih MVP proizvoda i pozicioniranje za brži rast. Predavanje je besplatno, i održaće se u prostorijama kompanije Inovatec, Kralja Aleksandra I Karađorđevića 23, III sprat, u utorak, 05.12.2017. sa početkom u 17:00. Možete se prijaviti putem linka.

U startap svetu, izraz MVP označava "minimal viable product" ili u slobodnom prevodu na naš jezik minimalni održivi proizvod. Kada bismo maksimalno uprostili definiciju MVP-a mogli bismo da kažemo da je to osnovna jedinica vašeg proizvoda koja nosi vrednost za koju su kupci spremni da plate i koja sadrži minimum osobina koje zadovoljavaju osnovne potrebe/rešavaju ključne probleme vaših korisnika.

Imaćete priliku da upoznate i slušate predavanje Ariel Kedem-a, VP Products u kompaniji Knowmail, kao i Mobile Product Mentor u Google Campus TelAviv. Predavanje će biti fokusirano na sledeće teme:

  • lansiranja novog proizvoda,
  • zašto baš mobile proizvodi,
  • kako validirati ideju,
  • šta predstavlja MVP, a šta MLP proizvod,
  • saveti kako da pozicionirate vaš proizvod za brži rast.

KG Coworking je inspirativan prostor za rad, za sve pojedince iz IT sektora, dizajna i kreativnih industrija. Mi nudimo prostor, podršku i mogućnost povezivanja sa drugim kreativnim ljudima. Nastali smo kao deo projekta "Kreativna Kuća", koji je finansiran sredstvima Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija kao podrške za IT kreativce Kragujevca.