Logispin RS d. o. o.

Logispin RS je softverska kompanija koja je 2016. godine postala deo svetske grupacije Logispin Group sa sedištem na Malti.

Sa velikim iskustvom u podršci nizu različitih industrija sa širokim spektrom zahteva, Logispin se ponosi velikim brojem stručnjaka iz raznih oblasti softverskog inženjerstva i korišćenju najnovijih softverskih tehnologija.

Kompanija se od svog nastanka specijalizovala za razvoj proizvoda za online gaming i gambling industriju i igara na sreću sa velikim razumevanjem industrije, proizvoda i tržista. Veliki tim eksperata je omogućio da  se izgrade prvoklasni moduli i softverska rešenja, koja već po samom lansiranju privlače pažnju mnogh korisnika.

Logispin grupacija je rasprostranjena na šest lokacija u svetu a svoje proizvode nudi na 4 kontinenta.

Program stručne prakse baziraće se na razvoju HTML5 igara u JavaScript programskom jeziku. Polaznici će se susresti sa sledećim oblastima:

  • osnove Canvas API-a;
  • kreiranje 2D animacija;
  • kreiranje korisničkog interfejsa, i reagovanje na akcije korisnika;
  • asinhrona komunikacija sa serverom (učitavanje statičkih elemenata igre, razmena podataka...).

Prijave slati na mail: practiceserbia@logispin.com, najkasnije do 15.07.2020.

Praksa je planirana za početak avgusta u trajanju od dve do tri nedelje, u zavisnosti od realizacije projekta. Mesto obavljanja prakse biće naša kancelarija u Kragujevcu, Svetozara Markovića 74.