Logispin RS d. o. o.

Logispin RS je softverska kompanija koja je 2015. godine postala deo svetske grupacije Logispin Group sa sedištem na Malti.

Sa velikim iskustvom u podršci nizu različitih industrija sa širokim spektrom zahteva, Logispin se ponosi velikim brojem stručnjaka iz raznih oblasti softverskog inženjerstva i korišćenju najnovijih softverskih tehnologija.

Kompanija se od svog nastanka specijalizovala za razvoj proizvoda za online gaming i gambling industriju i igara na sreću sa velikim razumevanjem industrije, proizvoda i tržista. Veliki tim eksperata je omogućio da  se izgrade prvoklasni moduli i softverska rešenja, koja već po samom lansiranju privlače pažnju mnogh korisnika.

Logispin grupacija je rasprostranjena na šest lokacija u svetu a svoje proizvode nudi na 4 kontinenta.

Program sručne prakse baziraće se na razvoju Web aplikacija koristeći JavaScript (React) I PHP programske jezike. Polaznici će se susresti sa sledećim oblastima:

- rad sa MariaDB/MySQL bazom podataka;
- kreiranje RESTful servisa za komunikaciju sa Front-End UI;
- kreiranje game engine-a za generisanje i obradu rezultata;
- osnove ReactJS (React Hooks);
- osnove Redux i Redux-Saga;
- kreiranje korisničkog interfejsa i reagovanje na akcije korisnika;
- asinhrona komunikacija sa serverom (učitavanje statičkih podataka web aplikacije, razmena podataka sa serverom...).


Prijave slati na mail: practiceserbia@logispin.com, najkasnije do 31.05.2021.
Praksa je planirana za sredinu juna u trajanju od dve do tri nedelje, u zavisnosti od realizacije projekta. Mesto obavljanja prakse biće naša kancelarija u Kragujevcu, Svetozara Markovića 74.