Two Desperados

 

 

Tromesečna praksa za softverske inženjere

Ako te zanima gejming industrija i ako si u raspoloženju da probaš nešto drugačije, predstavljamo ti Game Jam! Beogradski gejming studio Two Desperados traži praktikante iz oblasti softverskog inženjerstva koji žele da nauče više o procesu razvoja igara.

Prijavi se da učestvuješ u Game Jam-u, takmičenju u pravljenju igara. Oni koji budu bili u prvih deset na listi nakon završenog takmičenja prelaze u sledeću rundu. Od deset finalista, biće izabrano tri kandidata koji će postati praktikanti u dev timu Two Desperados studija.

Rok za prijavu je 3. mart 2021. godine.

Link za prijavu: https://twodesperados.com/internship

O Two Desperados studiju

Two Desperados je tim iz Beograda koji se bavi razvojem mobilnih igara. Igre Woka Woka i Viola’s Quest drže prvo mesto na tržištu mobilnih igara, sa preko 30 miliona igrača. Naš tim je motivisan, talentovan i inspirisan da pomera granice dobre zabave. Vođeni smo idejom da sjajni timovi prave sjajne igre. Naše ključne vrednosti su da smo usmereni na igrača, inovativni i menjamo ustaljeni poredak, dok držimo fokus na kreiranju zabavnih i pamćenja vrednih momenata za milione igrača širom sveta.