Asseco SEE

Asseco South Eastern Europe grupa (Asseco SEE, ASEE) je najveća kompanija u jugoistočnoj Evropi u pogledu ostvarenja prihoda od prodaje sopstvenog softvera i usluga. Rangirana među top deset softverskih kompanija u Evropi, Asseco SEE grupa je i vodeći vendor IT rešenja za bankarski sektor u regionu. Pored bankarskih, naša custom IT rešenja se primenjuju u brojnim oblastima, uključujući telekom, javni sektor, energetiku i ministarstva. Više puta nagrađivani i prepoznati od strane vendora što rezultira da Asseco SEE bude odabran kao pouzdani partner u postavljanju sistema za prve digitalne banke u regionu, Telenor banku i mts Banku.
Prateći potrebe klijenata i svetske trendove, koristimo širok dijapazon tehnologija, poslujemo 30 godina i trenutno imamo preko 500 zaposlenih u Srbiji.

O praksi

Asseco SEE tradicionalno organizuje letnji program praksi, za studente završnih godina fakulteta informatičkog i elektrotehničkog usmerenja iz Kragujevca i Beograda. Kao društveno odgovorna kompanija, dajemo šansu mladima da naprave svoj prvi veliki korak ka uspešnoj karijeri u IT industriji.

Kroz timsku praksu studenti će imati priliku da uz mentora uče i usavršavaju neke od tehnologija i alata koje koristimo: .Net, .Net core, REST, microservices...Učestvovanjem u realnim projektima moći će da osete dinamiku razvoja software-a, timski duh i vide kako izgleda dan developer-a.

Praksa je planirana za avgust, trajaće tri nedelje, pet dana nedeljno, 4 sata dnevno.

Pozivamo sve zainteresovane da se prijave putem maila praksa@asseco-see.rs

Prezentacija kompanije:
asee summer internship presentation_2020

Napravi prvi veliki korak ka uspešnoj karijeri u IT industriji i prijavi se na ASSECO Summer Internship Program 2015.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE