Konkurs za prijavu na besplatan kurs engleskog jezika u organizaciji CzRK-a

 

Ukoliko želite da unapredite svoje jezičke veštine u cilju zapošljavanja, ili da učestvujete u programima studentske mobilnosti i usavršavanja u inostranstvu, prijavite se za kurs engleskog jezika u organizaciji CzRK-a!

U okviru programa Praksa za mlade filologe Univerzitet u Kragujevcu, uz podršku Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata, u akademskoj 2019/2020. godini organizuje besplatan kurs engleskog jezika na B1nivou.

 

Na kurs engleskog jezika mogu se prijaviti:

  • Studenti završnih godina osnovnih i integrisanih akademskih studija, kao i studenti završnih godina strukovnih studija fakulteta Univerziteta u Kragujevcu;
  • Studenti završnih godina master akademskih studija na fakultetima Univerziteta u Kragujevcu;
  • Studenti prve godine doktorskih akademskih studija na fakultetima Univerziteta u Kragujevcu.

 

Za prijavu je potrebno dostaviti:

  • Prijavni formular (molimo preuzmite formular)
  • Potvrda sa fakulteta o trenutnom statusu (potvrda treba da sadrži prosečnu ocenu ostvarenu tokom studija, kao i dužinu trajanja studija)

 

Rok za prijavu: 15. novembar 2019. godine do 12.00 časova

 

Prijavu možete poslati putem imejla, na adresu: razvojkarijere@gmail.com (u polje predmet mejla upisati Prijava za kurs engleskog jezika) ili doneti lično u prostorije CzRK-a (drugi sprat zgrade Rektorata, između Pravnog i Ekonomskog fakulteta)

Kako bi svi polaznici kursa imali isti nivo znanja, po završetku prijave kandidata biće organizovan ulazni test. Kandidati će biti obavešteni putem mejla i telefona o terminu održavanja testa.

Napomena: Kurs je besplatan. Broj mesta je ograničen.

Kurs engleskog jezika traje 3 meseca a nastava će se odvijati u prostorijama Rektorata Univerziteta u Kragujevcu, 2 puta nedeljno u trajanju od 90 minuta.

Na kraju kursa učesnici će polagati završni test i dobiti sertifikat o učešću na kursu i stečenom nivou znanja engleskog jezika.

 

Za dodatna pitanja možete kontaktirati Centar za razvoj karijere
telefonom (034) 300 425
ili putem mejla razvojkarijere@gmail.com.