DSC Europe 2020

 

 

Dragi Data&AI ljubitelji,

Svi znamo da je novembar mesec u kome počinje DSC-manija i kada svi nestrpljivo čekamo da DSC Konferencija počne! Ove godine, DSC Europe 2020 će se održati online, od 15-19. Novembra i slobodno možete očekivati dosta podataka, prstohvat AI-ja, i sve to pomešano sa temama poput Decision Intelligence i kreiranja Data & AI proizvoda. Zvuči sjajno, zar ne? Oficijalni jezik Konferencije će biti engleski.

DSC Europe 2020 Program & Raspored

Tokom događaja, imaćete priliku da slušate 14 Keynote govornika, preko 100 visoko kvalitetnih govora i preko 25 Tehničkih tutorijala na teme poput Data Science, AI & ML, Decision Intelligence, Building Data & AI Products, Open Movement, Quantum ML, Future of Work with AI, Big Data & Data Engineering i druge. Program Konferencije se sastoji iz Tehničkih tutorijala,  Naprednih govora i diskusija i DSC Europe 2020: Open Day.

Virtualni Tehnički tutorijali će biti u formi hands-on sesija, trajaće do 3h i dešavaće se 15-16. novembra. 

Napredni govori i diskusije će pokriti naprednije tehničke i biznis teme iz sveta Data Science & AI tokom 17-18. novembra. Organizovaćemo 3 paralelne sesije sa preko 40 govora tokom ova 2 dana. 

DSC Europe 2020: Open Day je jedinstven događaj u okviru Data Science & AI sveta, koji će trajati bez prekida više od 16h. Predstavlja završni dan Data Science Conference Europe 2020 događaja, i biće otvoren za sve zainteresovane za Data Science, AI, Big Data & Quantum Computing.

Na DSC Europe 2020 dobićete priliku da slušate imena poput: Bob Sutor, Prassana Las Das,Bojan Tunguz, Amanda Brock, Gabriella de Queiroz, Yong Shi, Alex Antic, Jaimie Boyd  - koji su vodeći stručnjaci i lideri u našoj oblasti. Zato nemojte previše čekati i pridužite nam se - i postanite jedan od mnogih koji će biti prisutni na ovom događaju!

Ukoliko vam ovo deluje interesantno, proverite https://datasciconference.com/schedule/ za potpune informacije vezane za raspored i program DSC Europe 2020.

Sačuvaj svoje DSC Europe 2020 mesto & postani deo našeg ekosistema!

Ukoliko ste zainteresovani da prisustvujete DSC Europe 2020 - za naše goste smo obezbedili 2 moguća načina učešća i jedan od njih je potpuno besplatan.

Možete se registrovati za BESPLATNU DSC Europe 2020: Open day propusnicu i da u livestream-u pratite program koji će se dešavati 19. Novembra. Za besplatnu kartu se možete prijaviti putem: https://datasciconference.com/ticket/open-day/

Radili smo vredno i predano u prethodnom periodu kako bismo vam pripremili dosta interesantnih tema koje pokrivaju teme iz čitavog Data Science & AI ekosistema. Ukoliko vam ovo zvuči dobro, pogledajte naš website i sami se uverite zašto smo Data Science & AI događaj godine.

E-vidimo se na DSC Europe 2020 od 15-19. novembra!