Inovativno preduzetništvo u IT sektoru

 

Razvojni biznis centar Kragujevac vas poziva da se prijavite za online radionicu „Inovativno preduzetništvo u IT“ na kojoj će sa vama razgovarati Željko Glišov, osnivač i direktor IT firme „Croonus Tehnologies“ iz Čačka. Željko će vam preneti svoja dragocena iskustva o svojoj karijeri, o usponima i padovima u građenju sopstvenog biznisa i o svim izazovima koji prate jednog mladog preduzetnika.

Cilj radionice je da podstaknemo i motivišemo mlade da po završetku studija, razmišljaju o razvoju sopstvenog biznisa, kao mogućnosti i karijernom izboru, a po modelu i uzoru na uspešne mlade preduzetnike.

Radionica će se održati preko Zoom platforme. Potrebno je da se registrujete i pristupite putem sldećeg linka:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_tPCjzI2wSPSvcrG2o2l2OA 

Termin održavanja radionice je: 23.11.2020, u 15h.

Prijavite se, jer ćete tokom radionice imati priliku da se bliže upoznate sa realnim izazovima u razvoju i vođenju IT biznisa, što će vas učiniti spremnijim da sagledate veštine i znanja koja su realno potrebni za pokretanje i vođenje biznisa.

Radionica se organizuje u okviru projekta „Startuj svoju biznis ideju“, zahvaljujući podršci Grada Kragujevca.

Za sva pitanja i informacije o održavanju radionice, možete se obratiti i Razvojnom biznis centru, putem telefona: 034/502-557 ili e-mail-a: info@rbcentar.org.