Martovski i majski ispitni rok

Nastavno-naučno veće Fakulteta je na poslednjoj sednici, koja je održana 10. marta, donelo sledeće odluke koje se odnose na dodatne ispitne rokove:

Povodom dopisa Studentskog Parlamenta, odobren je vanredni martovski rok. U ovom roku studenti bi mogli da prijave samo jedan ispit i to samo predmete iz zimskog semestra. Ispit će biti održan u ponedeljak, 29. marta. Prijavljivanje ispita je 24. i 25. marta.

Na osnovu dopisa Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, broj 612-00-00289/2021-06 od 23. 2. 2021. godine, kojim se preporučuje omogućavanje dodatnog ispitnog roka u školskoj 2020/21. godini, Nastavno-naučno veće je odobrilo organizovanje majskog ispitnog roka. Svaki od instituta će odrediti period u trajanju od dve nedelje u maju mesecu za realizaciju ispita u skladu sa mogućnostima. Prijavljivanje ispita će biti u periodu od 26. do 28. aprila. U ovom ispitnom roku studenti bi mogli da polažu ispite samo iz zimskog semestra. Nema ograničenja u broju ispita koje studenti mogu da prijave, što je u skladu sa dopisom Ministarstva.

Termini za majski ispitni rok će biti naknadno objavljeni.