SCS Hakaton

U periodu od 22-23. maja organizacija Serbian Case for Space uz podršku partnera: Geodetskog zavoda Srbije, UNPD-ija i kompanije Planet organizuje hakaton: POGLED IZ ORBITE, potpuno drugačijeg koncepta od onih koje ste do sada imali prilike da vidite u našem regionu. Svi prijavljeni dobiće priliku da uz pomoć satelitskih i drugih otvorenih podataka kreiraju rešenja koja mogu da pokrenu odgovorne i važne promene u našem okruženju, a za sve to – budu vredno nagrađeni.

Na samom početku, pred takmičarima se nalazi zanimljiv izbor - imaće priliku da odluče za koji od 3 ponuđena izazova žele da pronađu rešenje:

1.      Prirodne nepogode

2.      Zaštita životne sredine

3.      Unapređenje ekonomskog razvoja

Zatim je potrebno samo da okupe tim (od najviše 5 ljudi) ili da se prijave samostalno - a na njihovu mejl adresu će stizati zanimljivi i korisni sadržaji koji će im pomoći da dodatno razmisle o ideji i temama važnim za upravo za lokalno okruženje i izabrani izazov.

One najuspešnije očekuju vredne novčane i nenovčane nagrade. Posetite Serbian Case for Space sajt i saznate više o samom takmičenju i konceptu, kao i o prijavama za isti.

Iskoristite priliku da upoznate talentovane kolege iz okruženja, uspešne ljude iz domaće i svetske IT industrije I osvojite vredne nagrade - vidimo se na SCS HAKATONU: Pogled iz orbite!

Za sva važna pitanja i konsultacije, možete se obratiti organizatorima putem mejla info@serbiancaseforspace.com.