DSC Europe 2021 - poziv za volontere i prijavu za Open day

Data Science Conference - Posts | Facebook

DSC Europe 2021 je stigao sa novembrom, na vama je samo da postanete deo Data Science & AI događaja godine!  ✌️✌️✌️

Dragi Data & AI ljubitelji,

Svi znamo da je novembar mesec u kome počinje DSC-manija i kada svi nestrpljivo čekamo da DSC Konferencija počne! Ove godine, DSC Europe 2021 će se održati hibridno, od 21-25. Novembra i slobodno možete očekivati dosta podataka, prstohvat AI-ja, i sve to pomešano sa temama poput Decision Intelligence i kreiranja Data & AI proizvoda. Zvuči sjajno, zar ne? Oficijalni jezik Konferencije će biti engleski.

Tokom događaja, imaćete priliku da slušate 14 Keynote govornika, preko 100 visoko kvalitetnih govora i preko35 Tehničkih tutorijala na teme poput Data Science, AI & ML, Decision Intelligence, Building Data & AI Products, Open Movement, Quantum ML, Future of Work with AI, Big Data & Data Engineering i druge. Na DSC Europe 2021 dobićete priliku da slušate imena poput: Piotr Jelenski, Ksenija Karic, Vjekoslav Bonic, Olivier Panel, Maja Vukovic, Leanne Fitzpatrick, Szymon Araczewski, Ingrid Vasiliu-Feltes  - koji su vodeći stručnjaci i lideri u našoj oblasti. Zato nemojte previše čekati i pridužite nam se - i postanite jedan od mnogih koji će biti prisutni na ovom događaju!

Ukoliko ste zainteresovani da prisustvujete DSC Europe 2021 - za naše goste smo obezbedili 2 moguća načina učešća i jedan od njih je potpuno besplatan.

  • Ukoliko ste student ili početnik u Data & AI oblasti - možete se prijavite da volontirate na Konferenciji, i na taj način dobijete pristup Live delu Konferencije! Za volontiranje se možete prijaviti putem: DSC Europe 2021: Volunteer Application;

  • Možete se registrovati za BESPLATNU DSC Europe 2021: Open day propusnicu i da virtuelno pratite program koji će se dešavati 25. Novembra. Za besplatnu kartu se možete prijaviti putem: https://datasciconference.com/ticket/open-day/;

Radili smo vredno i predano u prethodnom periodu kako bismo vam pripremili dosta interesantnih tema koje pokrivaju teme iz čitavog Data Science & AI ekosistema. Ukoliko vam ovo zvuči dobro, pogledajte naš website i sami se uverite zašto smo Data Science & AI događaj godine.