Prezentacija Letnje škole kompanije INOVATEC

A group of people sitting at a table

Description automatically generated with medium confidence


I ovog leta kompanija Inovatec poziva studente Prirodno-matematičkog fakulteta da se priključe Inovatec školi programiranja. Škola je namenjena studentima treće i četvrte godine studija koji žele da grade karijeru u IT industriji. Najboljim kandidatima će i ovaj put biti ponuđen ugovor o radu u kompaniji Inovatec.

Predstavnici kompanije će u

sredu 6.4.2022. godine u 12.15

u sali A-II-1

održati prezentaciju na kojoj će biti reči o samoj školi, kao i o načinu prijavljivanja za pozicije demonstratora i učesnika. 

O školi

Cilj škole je da unapredite svoje znanje i veštine, isprobate rad u timu i naučite kako da prođete put od ideje do gotovog proizvoda uz najbolje prakse u pravljenju modernih aplikacija. Kroz čitav proces imaćete podršku šireg tima iskusnih programera. Naš cilj je da podržimo prvi korak u vašoj uspešnoj karijeri.

Tehnologije: Angular, .NET 6, MS SQL Server, Docker, Azure, Jira

Tema: Workspace reservation

Polaznici škole će proci kroz celokupan Product Development Lifecycle. Od planiranja taskova, dokumentovanja taskova u Jiri, do implementacije rešenja i deployment-a na Azure. Tokom škole će biti obuhvaćen celokupan razvoj web aplikacije za workspace reserevation pocevsi od dizajna baze, postavljanja arhitekture (inversion of control, dependency injection), client/server autentifikacije i autorizacije, real time notification (signal R).

Trajanje škole: 11.07. – 29.07.2022. godine

Lokacija: Kancelarije Inovateca u Kragujevcu, Zmaj Jovina 18 

Otvorene pozicije:

  • demonstrator (2) – demonstratori će provesti 2 meseca na programu plaćene prakse radeći na projektu na kojem ce tokom škole pomagati polaznicima (praktikantima)
  • praktikant (12)


Rok za prijavu demonstratora: 15.april 2022.godine
Rok za prijavu praktikanata: 1.jun 2022.godine

Prijava
Svi zainteresovani kandidati se mogu prijaviti slanjem CV-a na careersserbia@inovatec.ca sa naslovom e-maila {Inovatec škola programiranja}. U prijavi je potrebno navesti za koju poziciju se student prijavljuje. Za kandidate koji prođu u uži krug će biti organizovan kratak razgovor sa članovima tima i testiranje.

O kompaniji

Inovatec je softverska kompanija bazirana na cloud rešenjima, osnovana 2006. godine u Kanadi. Kompanija pruža inovativna softverska rešenja koja pomažu biznisima da uspostave prilagodljiv poslovni model baziran na podacima, za automobilsku industriju i industriju finansiranja opreme.

Od 2008. godine kompanija uspešno posluje u Srbiji sa kancelarijama u Beogradu i Kragujevcu. Danas naš tim broji preko 170 IT strucnjaka u Kanadi, SAD i Srbiji. Neki od naših klijenata su Royal Bank of Canada, General Bank of Canada, Yamaha, Chrysler i drugi.
Više o kompanije možete videti na zvaničnom sajtu https://www.inovatec.com/.