HTec Kragujevac - Predavanje

HTEC Group je kompanija osnovana u Srbiji, sa sedištem u San Francisku (SAD), regionalnim kancelarijama u SAD, Engleskoj, Švedskoj i Holandiji, kao i razvojnim centrima u Srbiji, Severnoj Makedoniji, Sloveniji, Mađarskoj, Rumuniji i Bosni i Hercegovini.  HTEC tim čini više od 2.000 stručnjaka koji razvijaju digitalne proizvode, hardver i firmver, pametne uređaje, data science, veštačku inteligenciju, skalabilne cloud platforme i druga visokotehnološka rešenja koja korporativnim klijentima omogućavaju da unaprede poslovanje kroz digitalizaciju i razvoj novih proizvoda i usluga.

Sredinom 2022. godine, HTEC je otvorio kancelariju u Kragujevcu, gde okuplja vrhunske inženjere, dizajnere i druge profesionalce, koji ostvaruju izuzetne rezultate u kreiranju inovativnih rešenja i razvoju domenske stručnosti u radu sa najnovijim tehnologijama.

Kako verujemo da deljenje znanja i tehnološki razvoj lokalne zajednice predstavljaju osnov za uspešno i dugoročno poslovanje, redovno organizujemo događaje poput veoma posećenih meetup-ova i stručnih konferencija. U cilju jačanja saradnje sa akademskom zajednicom i podrške razvoju budućih IT profesionalaca, uskoro krećemo sa programom stručne prakse za studente. Program stručne prakse fokusiraće se na razvoj aplikacija u skladu sa profesionalnim principima rada, uz korišćenje sledećih tehnologija: za frontend - React, za backend - .Net i Java i za QA - Selenium.

Prezentacija o HTEC Group-i, tehnologijama koje koristimo na projektima, kao i o najavljenoj stručnoj praksi biće održana 13.01.2023. u 15h,  u sali A-II-1 na Prirodno-matematičkom fakultetu Univerziteta u Kragujevcu.

Zainteresovani kandidati za stručnu praksu mogu se prijaviti putem linka:

https://htecgroup.com/careers/#kragujevac-internship-x33

ili svoje prijave mogu poslati na mail: internshipkg@htecgroup.com, najkasnije do 01.02.2023. godine. Uslov za kandidate je da budu aktuelni sudenti pomenutih fakulteta i u prijavi je obavezno navesti za koju od navedenih tehnologija student želi da obavlja stručnu praksu.