Inovatec letnja praksa

 

I ovog leta kompanija Inovatec poziva studente Prirodno-matematičkog fakulteta da se priključe Inovatec letnjoj praksi. Prezentacija prakse i same kompanije biće održana u

sredu 5.4.2023. u 12h 

u sali A-II-1

u glavnoj zgradi Prirodno-matematičkog fakulteta. 

O praksi

Praksa je namenjena studentima treće i četvrte godine studija koji žele da nauče osnove programiranja i započnu svoju karijeru u IT industriji.  Najboljim kandidatima će i ovaj put biti ponuđen posao za stalno u kompaniji Inovatec.

Cilj prakse je da studenti unaprede svoje znanje i veštine, isprobaju rad u timu i nauče kako da prođu put od ideje do gotovog proizvoda uz najbolje prakse u pravljenju modernih aplikacija. Kroz čitav proces imaće podršku šireg tima iskusnih programera. Naš cilj je da podržimo prvi korak mladih talenata u gradjenju njihovih uspesnih karijera.

Tehnologije: Angular, .NET 6, MS SQL Server, Azure, Jira 

Tema: Inovatec office management tool

Praktikanti će proci kroz celokupan Product Development Lifecycle. Od planiranja taskova, dokumentovanja taskova u Jiri, do implementacije rešenja i deployment-a na Azure.

Tokom prakse će biti obuhvaćen celokupan razvoj web aplikacije za Inovatec office management tool pocevsi od dizajna baze, postavljanja arhitekture (inversion of control, dependency injection), client/server autentifikacije i autorizacije, real time notification (signal R).

Trajanje prakse: 10.07. – 28.07.2023. godine

Lokacija: Kancelarije Inovateca u Kragujevcu, Zmaj Jovina 18 

Otvorene pozicije:

  • demonstrator (2) – demonstratori će provesti 2 meseca na programu plaćene prakse radeći na projektu na kojem ce tokom Inovatec letnje prakse pomagati polaznicima (praktikantima)
  • praktikant (12)

Rok za prijavu demonstratora: 15.april 2023.godine

     Rok za prijavu praktikanata: 1.jun 2023.godine

Prijava:

Svi zainteresovani kandidati se mogu prijaviti slanjem CV-a na careersserbia@inovatec.ca sa naslovom e-maila {Inovatec letnja praksa}. U prijavi je potrebno navesti za koju poziciju se student prijavljuje. Za kandidate koji prođu u uži krug bice organizovan kratak razgovor sa članovima tima i testiranje. 

O kompaniji

Inovatec je softverska kompanija bazirana na cloud rešenjima, osnovana 2006. godine u Kanadi. Kompanija pruža inovativna softverska rešenja koja pomažu biznisima da uspostave prilagodljiv poslovni model baziran na podacima, za automobilsku industriju i industriju finansiranja opreme.

Od 2008. godine kompanija uspešno posluje u Srbiji sa kancelarijama u Beogradu i Kragujevcu. Danas naš tim broji preko 180 IT strucnjaka u Kanadi, SAD i Srbiji. Neki od naših klijenata su Royal Bank of Canada, General Bank of Canada, Yamaha, Chrysler i drugi.

Više o kompanije možete videti na zvaničnom sajtu https://www.inovatec.com/.