Prezentacija EDIT 2023 letnje škole komanije Comtrade

Kompanija Comtrade i ovog leta tradicionalno organizuje EDIT.

Prezentacija škole će biti održana 

u sredu 31.5.2023. u 12h

u sali A-II-21

NAPOMENA: Polaznici koji uspešno završe letnju školu imaju pravo da je prijave kao Stručnu praksu S/R.

O EDIT-u 

Letnja IT škola EDIT (Education for Innovative Thinkers) prvenstveno je namenjena studentima koji žele da steknu praktično iskustvo, neophodno za karijeru u IT industriji. Učesnike očekuje rad na uzbudljivim projektima, baziranim na najnovijim IT trendovima i tehnologijama, a stečeno znanje će im omogućiti da lakše izgrade svoju budućnost u oblasti informacionih tehnologija.

Odabrani kandidati će imati priliku da testiraju u kolikoj meri umeju da primene znanja stečena na fakultetu na rešavanju konkretnih problema u okviru grupnog projekta. Upravo zbog toga, EDIT predstavlja mnogo više od obične škole. U njoj polaznici rade na najnovijim tehnologijama, dok istovremeno upoznaju savremene IT trendove, rešavaju izazove sa kojima se susreću IT profesionalci, uvežbavaju timski rad.

Od 1996. godine, besplatna Letnja IT škola kompanije Comtrade inspiriše inovativno razmišljanje i neguje buduće generacije IT lidera. Danas možemo reći da je EDIT najveća i najposećenija škola za informacione tehnologije u regionu. Širom regiona, učesnici iz godine u godinu stiču dragocena praktična IT znanja i timsko iskustvo, radeći na realnim projektima i uz podršku najboljih regionalnih IT stručnjaka.