ASEE Payten Hackathon Vol 2

 

 

Payten organizuje hakaton - Pobedniku pola miliona dinara!

Kompanija Payten, članica ASEE grupe, sa zadovoljstvom najavljuje drugi po redu Payten Hackathon, programersko takmičenje koje će se održati od 28. novembra do 1. decembra ove godine.

Događaj će okupiti programere i studente tehničkih, IT i drugih fakulteta koji dele strast prema inovacijama.

Tema hakatona je kreiranje Android aplikacije za POS uređaje koja će pružiti praktičnu podršku trgovcima koji ih svakodnevno koriste u radu.

Pozivamo sve strastvene pojedince, studente i kreativce koji vole programiranje da se prijave i pokažu svoje veštine. Ovo je prava prilika da razvijete i promovišete zanimljive ideje!

Uslov za učešće je formiranje tima od najmanje tri, a najviše pet članova. Pobednički tim, koji ponudi najkreativnije rešenje, osvojiće veliku nagradu od pola miliona dinara.

Ni ostale ekipe neće biti zaboravljene: drugoplasirani tim očekuje 300.000 dinara, trećeplasirani će osvojiti 200.000 dinara, a četvrtoplasirani 100.000 dinara. Svi učesnici Payten hackathona dobiće i vredne poklone iznenađenja.

Timovi koji se prijavljuju na Payten hackathon treba da imaju najmanje tri punoletna člana, a maksimalno pet.

Učesnicima će tokom razvoja projekta biti na raspolaganju mentori i partneri iz kompanija Visa, Castles i Delhaize, koji će pomoći u prevazilaženju izazova i razjašnjenju svih dilema!

Svi zainteresovani mogu prijaviti svoje timove najkasnije do 13. novembra tekuće godine putem zvaničnog sajta payten-hakaton.rs.