„Route2Launch#3“ startap mentorski program

 

Prijave za treći ciklus „Route2Launch“ startap mentorskog programa otvorene su do 20. novembra za studentske timove svih univerziteta u Srbiji, koji žele da započnu razvoj svojih startap ideja. Startap mentorski program biće organizovan u periodu od decembra 2023. godine do maja 2024. godine na FON-u.

Route2Launch“ startap mentorski program omogućava kontinuirano mentorstvo,

s ciljem testiranja startap ideje, razvoj skalabilnog biznis modela, podršku u izradi MVP verzije proizvoda, priliku za networking i prve investicije, kao i prostor za zajednički rad i druženje. Mentori na programu su obučeni nastavnici i saradnici Fakulteta organizacionih nauka, pored kojeg su tu još i mentori sa: Elektrotehničkog fakulteta, Farmaceutskog fakulteta, Poljoprivrednog fakulteta i Fakulteta veterinarske medicine, u saradnji sa ekspertima iz startap poslovnog okruženja. Dodatnu podršku u razvoju prve verzije proizvoda obezbedio je partner FON-a, kompanija 30Hills.

 

Prijave su omogućene studentskim timovima sa svih univerziteta u Srbiji, uključujući timove sa svih studijskih programa, godina i nivoa studija (neophodno je da tim sadrži bar jednog člana državnog fakulteta).

Ovaj program je jedinstvena prilika za sve studentske timove koji žele da se oprobaju u preduzetništvu, steknu nova biznis znanja i veštine, kao i da se povežu sa kolegama sa drugih fakulteta i ekspertima iz ekosistema.

Prijave za program su otvorene do ponedeljka, 20. novembra 2023. godine, putem linka, a selekcija timova će biti sprovedena do 1. decembra.

(PRIJAVA TIMOVA)

Route2Launch“ mentorski program je deo projekta ”Preduzmi ideju” koji FON realizuje zajedno sa Inicijativom Digitalna Srbija i drugim partnerima iz ekosistema, a uz podršku Usaid Srbija.

Kako su izgledala prethodna dva ciklusa možete pogledati na Instagram stranici @route2launch. Više informacija o „Route2Launch“ mentorskom programu mogu se dobiti u Istraživačko-razvojnom centru ili putem mejla preduzmiideju@fon.bg.ac.rs.