AI Connect

Pozivamo da prisustvujete radionici „AI connect”, koju organizuje Centar za digitalnu transformaciju uz podršku Vlade Republike Srbije, i uz podršku Regionalne privredne komore Kragujevac i Rektorata Univerziteta u Kragujevcu. Radionica se održava 5. decembra 2023. godine, s početkom u 11.00 časova u svečanoj sali Rektorata Univerziteta u Kragujevcu.

Radionica je osmišljena da osnaži mala i srednja preduzeća transformacionim mogućnostima AI. U današnjem brzom tehnološkom okruženju, korišćenje veštačke Inteligencije (AI) više nije opcija, već neophodnost za kompanije koje teže unapređenju poslovanja i diferencijaciji na tržištu.

Zašto prisustvovati „AI connect-u”?

Kako razumemo da su mala i srednja preduzeća kičma globalne ekonomije i verujemo da AI može biti moćan alat za unapređenje produktivnosti, efikasnosti i inovacije u različitim sektorima privrede, naša radionica će obuhvatiti ključne oblasti u kojim AI može imati značajan uticaj.

Zašto je „AI connect” vaš put ka uspehu?

  • Iskustva eksperata - Sticanje neprocenjivih uvida od stručnjaka za AI i lidera industrije.
  • Prilike za povezivanje - Povežite se sa kolegama, potencijalnim saradnicima i mentorima.
  • Praktične radionice - Sticanje praktičnih iskustva u primeni AI.
  • Studije slučaja - Učenje od uspešnih implementatora AI rešenja.
  • Prilagođena rešenja - Otkrijte kako AI može biti prilagođen za vaše poslovne potrebe.

Pridružite nam se na radionici „AI connect” i budite deo AI revolucije koja transformiše industrije. Ne propustite priliku da otkrijete potencijal AI-a za vaše preduzeće, ostanete korak ispred konkurencije i osigurate svoje mesto na tržištu.

Zbog ograničenog broja mesta, molimo Vas da se prijavite putem Google formulara na linku. Rok za prijavu je 4. Decembar 2023. do 16.00 časova.