Stručna praksa u kompaniji HTEC Group

Kompanija HTEC Group poziva vas na prezentaciju stručne prakse za studente, koju će organizovati tokom februara i marta 2024. godine. Prezentacija će biti održana

10.01. u 12h

na Prirodno matematičkom fakultetu

sala A-II-1.

Na prezentaciji će predstavnici HTEC-a govoriti o kompaniji, o mogućnostima koje ovo stručno usavršavanje pruža i odgovarati na sva vaša pitanja o ovim temama.

Stručna praksa će biti organizovana u cilju jačanja saradnje sa akademskom zajednicom i podrške razvoju budućih IT profesionalaca. Odvijaće se u predstavništvu HTEC-a u Kragujevcu, koje je otvoreno sredinom 2022. godine i koje okuplja više od 40 vrhunskih inženjera, dizajnera i drugih profesionalaca, koji ostvaruju izuzetne rezultate u kreiranju inovativnih rešenja i razvoju domenske stručnosti u radu sa najnovijim tehnologijama.

Program stručne prakse fokusiraće se na razvoj aplikacije u skladu sa profesionalnim principima rada, uz korišćenje sledećih tehnologija: React (frontend), Java (backend). Aplikacija će se testirati u Java Selenium-u. Polaznici stručne prakse biće podeljeni u timove po tehnologijama.

Maksimalan broj učesnika je 9. 

Sastav timova:

  • Frontend - 3 studenta
  • Backend - 3 studenta
  • QA - 3 studenta

O kompaniji

HTEC Group je globalna kompanija za konsalting, softversko inženjerstvo i razvoj digitalnih proizvoda koja pokreće tehnološku evoluciju globalnih organizacija – od inovativnih startapa do Fortune 500 kompanija. Kompanija je osnovana 2008. godine u Beogradu, sedište joj se nalazi u San Francisku, dok u tradicionalnim inženjerskim centrima širom centralne i Jugoistočne Evrope HTEC Group zapošljava oko 2000 stručnjaka. Pored inženjerskih centara, kompanija ima i razvijene kapacitete za konsalting, inovacije i dizajn proizvoda u Silicijumskoj dolini, Njujorku i Londonu. Zahvaljujući najvišem nivou ekspertize i bogatom iskustvu u brojnim poslovnim domenima – uključujući zdravstvenu zaštitu i medicinu, maloprodaju, transport i pametna rešenja za mobilnost, logistiku, finansijske tehnologije, zelenu energiju, medije i “deep tech” – HTEC je idealan tehnološki partner svojim klijentima dok u isto vreme svojim zaposlenima obezbeđuje izuzetnu platformu za rast i karijerni razvoj.