Prezentacija kompanije Emisia Consulting

 

Softverska kompanija Emisia Consulting poziva sve zainteresovane studente informatike da u sredu 24.12.2014.godine u 12h u učionici A-II-20  prisustvuju prezentaciji mogućnosti koje im ova kompanija nudi.

Prezentaciju će održati predstavnici kompanije Emisia Consulting kako bi približili studentima način na koji funkcioniše uspešna softverska kompanija, odnos prema zaposlenima i mogućnosti zapošljavanja. Takođe, predstaviće svoje timove i najnovije tehnologije koje koriste u svom radu. Poseban akcenat biće na radionicama iz oblasti Java programiranja koje ova kompanija održava svakog leta. Ova besplatna radionica namenjena je inteligentnim mladim ljudima, koji imaju afinitete ka programiranju i koje zanima razvijanje sopstvenih veština kao i sticanje praktičnog iskustva u oblasti Java programiranja.

Emisia Consulting je osnovana 2008. godine, sa sedištem u Kragujevcu, kao mala firma sa velikim idejama i desetak zaposlenih. Kompanija je specijalizovana u oblasti izrade softvera za prevodilačku industriju. Tokom godina, kompanija je dokazala da je sposobna da na adekvatan način odgovori na zahteve moderne softverske industrije kreativnim idejama, kvalitetnim radom i pouzdanošću. Stoga, danas ima visoko kvalifikovan i obrazovan tim sa oko 90 zaposlenih.

Napravite svoj prvi korak ka uspehu, jer budućnost zavisi od onoga što radimo u sadašnjosti! Čekamo vas!