Konkurs za novi logo IMI.Blog-a

Institut za matematiku i informatiku raspisuje konkurs i nagrađuje najbolje ideje za novi logo IMI.Blog-a. Na konkursu mogu učestvovati svi studenti IMI-ja bez obzira na godinu studija.


Potpisan Protokol o saradnji PMF-a i Grada Kragujevca

U Svečanom salonu zgrade Gradske uprave u sredu 4. aprila 2018. godine potpisan je Protokol o saradnji Grada Kragujevca i Prirodno - matematičkog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu. Inicijalna aktivnost  u okviru ove saradnje biće priprema učenika završnog razreda osnovne škole za polaganje male mature koju će izvoditi volonterski studenti PMF-a.


IMI.Tech : Angular platforme, Aleksandar Stefanović, Comtrade

Sreda 11.04.2018. u 12.00 u sali A-II-1 IMI gost: Aleksandar Stefanović, Frontend Developer iz kompanije Comtrade. Tema: Angular platforme.


Instaliraj IMI v2.0!

Instaliraj novu verziju studijskog programa INFORMATIKE. Uputstvo za instalaciju možeš preuzeti na Danu otvorenih vrata Prirodno-matematičkog fakulteta u Kragujevcu u subotu 24.03.2018. od 10 do  14h na Institutu za matematiku i informatiku glavna zgrada PMF-a, 2. sprat.


Predstavljanje konkursa Fluo Generator

Lansiran je Generator Fluo - konkurs za sve studente od 18 do 27 godina sa velikim idejama i preduzetničkim duhom. Svi zainteresovani više o tome mogu čuti na prezentaciji 27.03.2018. u 12h koja će biti održana na Ekonomskom fakultetu u Kragujevcu.


IMI.MeetUp sa Inovatec-om

U sredu 28.03.2018. IMI gost će biti kompanija Inovatec.


KG Coworking - Lean Startup Drill

U subotu 24. marta i nedelju 25. marta dolazi Startup Drill - intenzivni dvodnevni program testiranja i razvijanja poslovne ideje prema Lean Startup metodologiji.