Otvorene prijave za "Ćaskanje: Ženske priče o IT-u" u Microsoftu

Razvojni centar kompanije Majkrosoft u Srbiji i ove godine poziva sve zainteresovane studentkinje IT smerova na događaj pod nazivom "Ženske priče o IT-u". Druženje je planirano za petak, 9. mart 2018. godine od 10:00 do 18:00, u Razvojnom centru Majkrosofta u Srbiji.


Seminar mašinskog učenja u Petnici

Microsoft razvojni centar u Srbiji poziva sve zainteresovane studente da se prijave na seminar mašinskog učenja u Petnici (PSI:ML).


Stipendije Vlade Francuske 2018-2019.

U želji da unapredi saradnju između Francuske i Srbije i da podstakne mobilnost studenata, Francuski institut u Srbiji svake godine dodeljuje stipendije studentima iz Srbije koji žele da nastave školovanje u Francuskoj za nivo master II i doktorate. Stipendije pokrivaju troškove školarine, života u Francuskoj, kao i socijalnog osiguranja.


KG Coworking - Preduzetničke priče

KG Coworking vam daje priliku da čujete uspešnu priču mladog preduzetnika Ljube Miljkovića i njegov put do uspeha. Meetup je potpuno besplatan i održaće se u prostorijama kompanije Inovatec, Kralja Aleksandra I Karađorđevića 23, III sprat, u ponedeljak 29.01.2018. sa početkom u 17:00.


Predavanje: Inkluzivno obrazovanje - između teorije i prakse

Prirodno - matematički fakultet u Kragujevcu organizuje predavanje na temu INKLUZIVNO OBRAZOVANJE - IZMEĐU TEORIJE I PRAKSE.


Predstavljanje studentskih biznis ideja i dodela vrednih nagrada

Razvojni biznis centar Kragujevac vas poziva da prisustvujete završnim događajima na projektu "Startapidemija - Predinkubacioni program za razvoj studentskih biznis inicijativa".


Poziv na anketiranje - Istraživanje o Migracijama studenata

Istraživanje o planovima studenata u vezi sa budućim migracionim kretanjima, kako unutar Republike Srbije, tako i van njenih granica, kao i o njihovim stavovima o odlasku iz zemlјe.


Studentska anketa

U periodu od 25.12.2017. godine do 19.01.2018. godine biće sprovedena OBAVEZNA ANONIMNA studentska anketa o kvalitetu rada nastavnika, asistenata, biblioteke, studentske službe i računarskog centra Fakulteta.


Hour of Code 2017

Na IMI-ju održan Hour of Code 2017.