Onlajn prezentacija stipendija Vlade Francuske

Ukoliko ste zainteresovani za studije u Francuskoj  i želite da čujete više informacija o dostupnim stipendijama za usavršavanje i/ili nastavak studija u ovoj zemlji, Centar za razvoj karijere, prvi put, ovog marta za vas organizuje Onlajn prezentaciju stipendija Vlade Francuske.


Tromesečna praksa u oblasti razvoja igara

Beogradski gejming studio Two Desperados traži praktikante iz oblasti softverskog inženjerstva koji žele da nauče više o procesu razvoja igara.


Petnica School of Machine Learning, July 30th - August 9th, 2021

We invite interested university students to apply for the 7th international school "Petnica Summer Institute of Machine Learning", which will be held from July 30th to August 9th 2021, in Petnica, Serbia if the global health situation permits. Otherwise, it will be held online.


Uspeh Prof. dr Nenada Stefanovića

Prof. dr Nenad Stefanović duži niz godina sarađuje sa kompanijom Microsoft i poslednjih pet godina ima status MIE Expert.


PRAKSA: Online QA kurs kompanije Endava

10.02.2021. u 16h kompanija Endava za studente Instituta za matematiku i infomatiku organizuje online prezentaciju kursa za testiranje softvera. Uspešno savladavanje kursa će studentima OAS Informatike biti priznato kao Stručna praksa.  


4th-IR People Counter Virtual Challenge

Otvoren je javni poziv za učešće na takmičenju u stvaranju prototipa koji koristi video snimke.


Informacija za zaposlene i studente

BUDIMO ODGOVORNI, ČUVAJMO SEBE I DRUGE!


Online i kombinovana nastava

Ova odluka će se primenjivati od 11. 12. 2020. godine.


Konkurs za dodelu nagrada i pohvala Matematičkog instituta SANU

Konkurs za dodelu nagrada i pohvala Matematičkog instituta SANU za studente osnovnih, master i doktorskih studija u oblastima Matematika i mehanika i Računarstvo.


Studenti IMI na pobedničkom postolju IoT hakatona

Pobednik ovogodišnjeg IoT hakatona Kragujevac je tim HAL, sastavljen od saradnika i studenata Instituta za matematiku i informatiku, i njihovih kolega sa Fakulteta inženjerskih nauka i Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu.