Kompanija ASSECO nagradila najbolju ekološku aplikaciju

Tim ANTS pobedio na takmičenju za najbolju ekološku aplikaciju i osvojio nagradu kompanije ASSECO.


Konačni rezultati prijemnog ispita

Konačni rezultati prijemnog ispita  


Program plaćene obuke

Program plaćene obuke za savetnika za klijente za sve studente i diplomce Univerziteta u Kragujevcu.


Konkurs za Studentsku letnju strucnu praksu 2020

Univerzitet u Kragujevcu u saradnji sa Gradom Kragujevcem, osmu godinu zaredom, organizuje Studentsku letnju stručnu praksu u ustanovama čiji je osnivač Grad Kragujevac.


Pripremna nastava iz MATEMATIKE - 13.06.2020.

  Postavke zadataka i rešenja iz oblasti Binomna formula i Nizovi možete pronaći ovde.Sva pitanja možete slati na mejl bojanab@kg.ac.rs


Webinar: Primena veštačke inteligencije u medicini

27. maja 2020. u 18:30, Kragujevac AI organizuje vebinar “Primena veštačke inteligencije u medicini”. Predavači na vebinaru su Djordje Gligorijević (YAHOO Research) i naš kolega Branko Arsić, jedan od osnivača zajednice Kragujevac AI, ogranka svetske zajednice za podršku demokratizaciji znanja u oblasti veštačke inteligencije City.AI.


Pripremna nastava iz MATEMATIKE - 16.05.2020.

  Postavke zadataka i rešenja iz oblasti Stereometrija možete pronaći ovde.Sva pitanja možete slati na mejl teodora.trifunovic@gmail.com


Centar za promociju nauke - Naučni kafe

U okviru tradicionalne manifestacije Maj mesec matematike, a povodom Međunarodnog dana žena u matematici 12. maja u organizaciji Centra za promociju nauke u neformalnoj atmosferi održan je Naučni kafe sa naslovom „I matematika je ženskog rodaˮ.