TransPerfect - gostujuće predavanje

IT kompanija TransPerfect iz Kragujevca će na Institutu za matematiku i informatiku održati predavanje iz oblasti kvaliteta i testiranja softvera.


Info dan o inovativnom preduzetništvu na Univerzitetu u Kragujevcu

Univerzitet u Kragujevcu, uz podršku članova inovacione zajednice, za studente i diplomce Univerziteta u Kragujevcu, kao i za sve mlade koji imaju inovativne ideje i žele da čuju više informacija o započinjanju sopstvenog posla.


IMI INFORMATIKA - onlajn Otvorena vrata

U sredu 20.4.2022. u 19h će biti održana on-line Otvorena vrata IMI-ja posvećena studijama Informatike. Poziv za prijavu je otvoren.


Onlajn Otvorena vrata IMI posvećena studijama MATEMATIKE

Ova onlajn tribina je posvećena svima koji žele bliže da se upoznaju sa programom studija matematike na IMI, a posebno maturantima i njihovim roditeljima. Tribina će se održati 13. aprila u 19 h.


Prezentacija Letnje škole kompanije INOVATEC

U sredu 6.4.2022. godine u 12.15. u sali A-II-1 će biti održana prezentacija ovogodišnje Letnje škole kompanije INNOVATEC. Na prezentaciji će biti reči o samoj školi, kao i o načinu prijavljivanja za pozicije demonstratora i učesnika. 


Logispin RS - stručna praksa

Kompanija LogiSpin je objavila poziv za prijavu na program stručne prakse. Prezentacija prakse će biti održana u sredu 13.4.2022. u 12.15. u sali A-II-1.


EIT Pre-Jumpstarter radionica

Sa velikim zadovoljstvom Vas pozivamo na besplatnu online EIT Pre-Jumpstarter radionicu koju Poslovni Inkubator Novi Sad organizuje kao jedan od predstavnika EIT-a sa područja Zapadnog Balkana, a koja se održava u utorak, 29. marta sa početkom u 13h putem Zoom-a.


Kratki studijski program na Univerzitetu u Kragujevcu - Testiranje softvera

Univerzitet u Kragujevcu raspisao je konkurs za upis 30 polaznika na kratki program studija – Testiranje softvera, za sticanje sertifikata o završenom kratkom programu studija i 30 ESPB.


Дан отворених врата

19. март 2022. од 12 до 15 часова