Endava - gostujuće predavanje

  Gostujuće predavanje kompanije Endava iz oblasti računarskog vida biće održano u petak, 11.06.2021. u 16:30.


Istraživačka praksa u Matematičkom institutu SANU

Matematički institut SANU organizuje  istraživačku praksu za studente osnovnih, master i doktorskih studija. Mentori su  i ovoga puta za vas osmislili zanimljive teme iz oblasti matematike, mehanike i računarskih nauka.


DM Dokumenten Management GmbH - praksa

Uspešna saradnja Instituta za matematiku i informatiku i kompanije DM Dokumenten Management GmbH se nastavlja i ove godine


EDIT 2021 - letnja škola kompanije Comtrade

Kompanija Comtrade i ovog leta tradicionalno organizuje EDIT – vodeću besplatnu letnju školu programiranja u regionu – jubilarni, 25. put!


Hakaton na temu urbane mobilnosti 2021

Grad Kragujevac, Biznis inovacioni centar i Ambasada Izraela u Beogradu, u četvrtak, 10. juna 2021. godine, organizuju Hakaton na temu urbane mobilnosti.


Dragutin Ostojić dobitnik nagrade Matematičkog instituta SANU za najbolji master rad iz oblasti računarstva

Drugu godinu zaredom studenti master studija Informatike Instituta za matematiku i informatiku osvajaju prestižnu nagradu Matematičkog instituta SANU. Ovogodišnji dobitnik nagrade je Dragutin Ostojić, čiji je master rad proglašen za najbolji master rad iz oblasti računarstva za 2021. godinu.


SCS Hakaton

U periodu od 22-23. maja organizacija Serbian Case for Space uz podršku partnera: Geodetskog zavoda Srbije, UNPD-ija i kompanije Planet organizuje hakaton: POGLED IZ ORBITE.


Logispin RS - online prezentacija praksi

U sredu 12.5.2021. u 16.15 će biti održana ONLINE prezentacija studenstkih praksi kompanije LOGISPIN.


On-line prezentacija prakse u kompaniji Enjoy.ing

U toku su prijave za novi ciklus full stack prakse. Konkurs je otvoren do 4. maja, prijave putem web sajta www.enjoying.rs ili slanjem cv-ja na emilija.rankovic@enjoying.rs.