Pripremna nastava iz MATEMATIKE - 30.05.2020

  Postavke zadataka i rešenja iz oblasti Realne funkcije i Kompleksni brojevi možete pronaći ovde.Sva pitanja možete slati na mejl bojanab@kg.ac.rs


Webinar: Primena veštačke inteligencije u medicini

27. maja 2020. u 18:30, Kragujevac AI organizuje vebinar “Primena veštačke inteligencije u medicini”. Predavači na vebinaru su Djordje Gligorijević (YAHOO Research) i naš kolega Branko Arsić, jedan od osnivača zajednice Kragujevac AI, ogranka svetske zajednice za podršku demokratizaciji znanja u oblasti veštačke inteligencije City.AI.


Pripremna nastava iz MATEMATIKE - 16.05.2020.

  Postavke zadataka i rešenja iz oblasti Stereometrija možete pronaći ovde.Sva pitanja možete slati na mejl teodora.trifunovic@gmail.com


Centar za promociju nauke - Naučni kafe

U okviru tradicionalne manifestacije Maj mesec matematike, a povodom Međunarodnog dana žena u matematici 12. maja u organizaciji Centra za promociju nauke u neformalnoj atmosferi održan je Naučni kafe sa naslovom „I matematika je ženskog rodaˮ.


Odluke i preporuke Dekanskog Kolegijuma

Odluke i preporuke Dekanskog Kolegijuma.


Brz internet protok za studente - prijava do 5.5.2020. u 12.00

Kabinet predsednika Vlade u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija obezbedio je podršku teleoperatera da omoguće brz protok interneta studentima kojima  je to neophodno za praćenje nastave.


Priprema prijemnog ispita iz MATEMATIKE

U skladu sa uvedenim vanrednim stanjem, nastava za pripremu prijemnog ispita biće realizovana na daljinu.


Onlajn Aprilske radionice Centra za razvoj karijere

Mesec april u kalendaru Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata rezervisan je za program radionica za studente i diplomce Univerziteta u Kragujevcu pod nazivom Aprilske radionice.