Prezentacija stipendija Vlade Francuske

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Kragujevcu poziva sve zainteresovane studente da prisustvuju prezentaciji stipendija Vlade Francuske.


Seminar mašinskog učenja u Petnici

Microsoft razvojni centar u Srbiji poziva sve zainteresovane studente da se prijave na seminar mašinskog učenja u Petnici (PSI:ML).


Otvoreni podaci - Izazov

Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) u partnerstvu sa Kancelarijom za informacione tehnologije i elektronsku upravu objavljuje Javni poziv u vidu izazova za predlaganje inovativnih ideja, a na osnovu podataka koje nude javne institucije i organizacije, dostupnih na Portalu otvorenih podataka.


Stipendije Vlade Francuske za 2019/20. godinu

Otvoren poziv za prijavu za Stipendije Vlade Francuske za akademsku 2019/20. godinu


Raspisan Konkurs Fonda za mlade talente

Raspisan Konkurs Fonda za mlade talente za stipendiranje studija u Republici Srbiji.


Top Talent Program 2019 firme MSG GLOBAL SOLUTIONS

Da li želiš da se konstatno razvijaš i učiš u dinamičnom, internacionalnom okruženju? Da li sebe vidiš u lokalnom ili globalnom timu koji radi na projektima za klijente širom sveta? Prihvati izazov i istraži prilike u kompanijama msg global solutions & msgNETCONOMY kroz tronedeljni i tromesečni Top Talent Program.


CERAMO postao deo međunarodnog tima za istraživanja bolesti srca

Zahvaljujući ugovoru o naučno-tehničkoj saradnji na Horizont 2020 projektu SilicoFCM, zaključenom između Prirodno-matematičkog fakulteta u Kragujevcu i Istraživačko razvojnog centra za bioinženjering BioIRC, istraživači sa Instituta za matematiku i informatiku uključeni u vodeća svetska istraživanja bolesti srca.


ELEKTRONSKA PRIJAVA ISPITA i korišćenje Studentskog portala - OBUKA

Obuka studenata za elektronsko prijavljivanje ispita i korišćenje Studentskog portala - INDEKS biće održana u sredu 28.11.2018. u svečanoj sali Fakulteta prema sledećem rasporedu: 12.00 za studente Instituta za fiziku i Instituta za matematiku i informatiku, 12.30 za studente Instituta za hemiju i Instituta za biologiju i ekologiju i studente Psihologije.