Coursera - osnovne informacije i prijava

U cilju unapređenja obrazovnih mogućnosti za studente i zaposlene, Univerzitet u Kragujevcu je započeo saradnju sa organizacijom Coursera.org - vodećom svetskom platformom za onlajn učenje. 


IMI INFORMATIKA - onlajn Otvorena vrata

U ponedeljak 19.4.2021. u 19h će biti održana on-line Otvorena vrata IMI-ja posvećena studijama Informatike. Poziv za prijavu je otvoren.


Onlajn Otvorena vrata IMI posvećena studijama MATEMATIKE

Ova onlajn tribina je posvećena svima koji žele bliže da se upoznaju sa programom studija matematike na IMI, a posebno maturantima i njihovim roditeljima.


Inovatec prakse - prezentacija, poziv za prijavu demonstratora i polaznika

Kompanija Inovatec poziva studente da se prijave za učešće u programu Inovatec prakse na pozicijama demontratora i praktikanata. Rok za prijavu demonstratora je 15.4.2021, a rok za prijavu praktikanata je 1.6.2021. Više o samoj praksi i načinu učešća biće reči na online prezentaciji koja će biti održana u sredu 7.4.2021. u 16.30.  


Serbian Cybersecurity Challenge 2021

Serbian Cybersecurity Challenge 2021 – Heroes of the Cybercrime Pandemic


Martovski i majski ispitni rok

Odobreni martovski i majski ispitni rok.


Onlajn prezentacija stipendija Vlade Francuske

Ukoliko ste zainteresovani za studije u Francuskoj  i želite da čujete više informacija o dostupnim stipendijama za usavršavanje i/ili nastavak studija u ovoj zemlji, Centar za razvoj karijere, prvi put, ovog marta za vas organizuje Onlajn prezentaciju stipendija Vlade Francuske.


Tromesečna praksa u oblasti razvoja igara

Beogradski gejming studio Two Desperados traži praktikante iz oblasti softverskog inženjerstva koji žele da nauče više o procesu razvoja igara.


Petnica School of Machine Learning, July 30th - August 9th, 2021

We invite interested university students to apply for the 7th international school "Petnica Summer Institute of Machine Learning", which will be held from July 30th to August 9th 2021, in Petnica, Serbia if the global health situation permits. Otherwise, it will be held online.