Vesti

KG Coworking: Transact SQL Meetup

   U sredu, 15. avgusta sa početkom u 19:00 u KG HUB-u biće održan meetup na temu "Transact SQL – Performance Tips". 


Konačni rezultati prijemnog ispita

Konačni rezultati prijemnog ispita


Tim Summanus ide na Arsenal Fest

Na ovogodišnjem takmičenju u okviru predmeta Softverski inženjering, za najbolju OlIMIjada aplikaciju je proglašena aplikacija tima Summanus. I ove godine je softverska kompanija ASSECO nagradila kompletima ulaznica za sve tri večeri muzičkog festivala Arsenal Fest 2018 sve članove pobedničkog tima, ali i najbolje pojedince.


Prijava za otvaranje naloga na Studentskom portalu

Prirodno-matematički fakultet uvodi u rad studentski veb portal koji će omogućiti i elektrosnku prijavu ispita. Za potrebe otvaranja pojedinačnih naloga neophodno je da studenti dostave svoje e-mejl adrese.


INOVATEC praksa 2018

Inovatec praksa se održava po drugi put i namenjena je studentima koji žele da usavrše svoje znanje i da steknu praktična iskustva u radu u IT kompaniji. Proces prijava je već počeo i trajaće do 30.06.2018.


Škola nauke na Goču

Nastavnici i saradnici PMF su u sredu 6. juna za učenike OŠ "Svetozar Marković" iz Kraljeva na Goču organizovali četiri naučno-popularna predavanja.


Top Talent Program firme MSG GLOBAL SOLUTIONS

Da li želiš da se konstatno razvijaš i učiš u dinamičnom, internacionalnom okruženju? Da li sebe vidiš u lokalnom ili globalnom timu koji radi na projektima za klijente širom sveta? Prihvati izazov i istraži prilike u kompanijama msg global solutions & msgNETCONOMY kroz tronedeljni i tromesečni Top Talent Program.


Letnja radionica kompanije Emisia Consulting

Kompanija Emisia Consulting ovog leta organizuje petu jubilarnu letnju radionicu namenjenu mladim programerima i studentima prirodnih i tehničkih nauka. Radionice počinju 30. juna i traju 6 nedelja.


Prezentacija DBU stipendija

Pozivamo studente master i doktorskih akademskih studija da prisustvuju promociji DBU stipendija u utorak, 29. maja u 13 časova u učionici A-0-15.