Serbian Cybersecurity Challenge

Отворен позив за учешће Serbian Cybersecurity Challenge-у, националном такмичењу за студенте у области сајбер безбедности.


Poziv za učešće na Prvom studentskom preduzetničkom meet-up

27.2.2024. u 13h će biti održan Prvi studentski preduzetnički meet-up na Prirodno-matematičkom fakultetu u Kragujevcu, u organizaciji Inovacionog inkubatora Univerziteta u Kragujevcu (IIUK). 


Microsoft AI Hackathon: 8. i 9. mart online

Prijavite se za Microsoft hakaton „Žene u veštačkoj inteligenciji“ koji će se održati 8. i 9. marta online. Prijave do 25. februara.


Prijava za stručnu praksu u kompaniji HTEC

Otvorene prijave za stručnu praksu u kompaniji HTEC Group. Prijava je otvorena do 1.2.2024. Realizacija prakse počinje 19.2.2024.


IMI tim jedan od pobednika Payten hakatona

Tim „CTRL, ALT, DEFEAT“, sastavljen od studenata Instituta za matematiku i informatiku osvojio nagradu od 200 000 dinara i treće mesto na Payten hakatonu.


AI Connect

Radionica se održava 5. decembra 2023. godine, s početkom u 11.00 časova u svečanoj sali Rektorata Univerziteta u Kragujevcu.


„Route2Launch#3“ startap mentorski program

Prijave za treći ciklus „Route2Launch“ startap mentorskog programa otvorene su do 20. novembra za studentske timove svih univerziteta u Srbiji, koji žele da započnu razvoj svojih startap ideja.


StartIT - Kurs tehnološkog preduzetništva

Otvorene su prijave za Kurs tehnološkog preduzetništva za studente Univerziteta u Kragujevcu.


ASEE Payten Hackathon Vol 2

Kompanija Payten, članica ASEE grupe, sa zadovoljstvom najavljuje drugi po redu Payten Hackathon, programersko takmičenje koje će se održati od 28. novembra do 1. decembra ove godine.