Математичка радионица младих - почетак рада

Математичка радионица младих почиње са радом у измењеном режему наставе. Током недеље 28.09-02.10. пријављени ће добићети позив за приступите одговарајућој google учионици.  


Свечани пријем бруцоша

У понедељак 28. 9. 2020. ће бити обављен свечани пријем студената Институтa за математику и информатику. Настава ће бити одржавана у просторијама Факултета почевши од уторка 29.9.2020.


MRM - prijava za školsku 2020/2021

Matematička radionica mladih će ove godine raditi po nešto izmenjenom režimu. Kako bismo oformili grupe za rad, molimo sve zainteresovane da se prijave do 26. septembra. Nastava će početi 28. septembra, a detalje rasporeda ćemo naknadno objaviti.


Prezentacija modula i izbornih predmeta

Prezentacija modula i izbornih predmeta na II, III i IV godini OAS Matematike i OAS Informatike održaće se u četvrtak 24. septembra


Konkurs za upis na master akademske studije

KONKURS ZA UPIS NA MASTER AKADEMSKE STUDIJE...


Nov modul na OAS Matematika

Od školske 2019/2020 godine realizuje se NOV studijski  program na OAS Matematika u okviru koga se, počev od druge godine, bira jedan od 3 modula.


Početak nastave na višim godinama studija

Nastava na II, III i IV godini OAS Matematike i OAS Informatike počeće 5. oktobra 2020. godine. 


Matematička radionica mladih

Драги ученици и родитељи,   Хвала вам на досадашњој сарадњи и интересовању за наш рад. Нажалост, због тренутне епидемиолошке ситуације и режима рада Факултета, одлучили смо да коначну одлуку о раду Математичке радионице младих у школској 2020/2021 одложимо до 20. септембра.    У претходној години одржали смо више од две трећине наставе, тако да молимо све који су уплатили више од две трећине чланарине, као и оне нису добили средства за уплату за такмичење Кенгур без граница, да нам се јаве поруком на imi.servis@gmail.com са назнаком За МРМ и средства ће бити рефундирана.    Срећан полазак у школу!  


Kompanija ASSECO nagradila najbolju ekološku aplikaciju

Tim ANTS pobedio na takmičenju za najbolju ekološku aplikaciju i osvojio nagradu kompanije ASSECO.


Konačni rezultati prijemnog ispita

Konačni rezultati prijemnog ispita