Stručna praksa


icon Specifikacija stručne prakse

icon Izveštaj sa stručne prakse (pdf)

icon Izveštaj sa stručne prakse (docx)
icon Izveštaj mentora o stručnoj praksi (pdf) icon Izveštaj mentora o stručnoj praksi (docx)


Seavus-stručna praksa 2016-2017

Seavus d.o.o. je članica "Seavus Grupe" –softverska kompanija specijalizovana za široku paletu proizvoda i usluga, uspešno pokriva evropsko i američko tržište sa nekoliko kancelarija u svetu. Seavus posluje sa preko 3.500 kupaca, među kojima su vodeće svetske telekomunikacione kompanije i proizvođači telefona, banke i finansijske industrije.


Inovatec - stručna praksa

Inovatec praksa se održava po drugi put i namenjena je studentima koji žele da usavrše svoje znanje i da steknu praktična iskustva u radu u IT kompaniji. Proces prijava traje do 30.06.2018.


ComTrade IT Solutions and Services - stručna praksa

  PRIDRUŽITE SE NAJBOLJIMA! ComTrade IT Solution and Services u okviru ComTrade Centra za praksu raširenih ruku dočekuje talentovane studente! Želite da tokom stručne prakse i pripreme svojih seminarskih i diplomskih radova, tokom svog istraživačkog rada, koristite najsavremenije tehnologije i budete deo uspešnog tima? Nije Nemoguće! PRIDRUŽITE NAM SE u ComTrade Centru za praksu! Proverite da li imate potrebno znanje i ambiciju da postanete deo tima bududnosti! Saznajte više o kreativnom poslu i okruženju koje pruža napredovanje, nudi odlične uslove i omogudava međunarodnu karijere.


ASSECO - stručna praksa

Napravi prvi veliki korak ka uspešnoj karijeri u IT industriji i prijavi se na ASSECO Summer Internship Program 2015.  


IKT Klaster - ponuda praksi

  Organizovana praksa IKT klastera centralne Srbije Kragujevac planirana je za period jul/oktobar tekuće godine.


EMISIA CONSULTING DOO - STRUČNA PRAKSA 2013/2014

Emisia Consulting d.o.o Kragujevac - softverska kompanija specijalizovana za pronalaženje kreativnih softverskih rešenja u prevodilačkoj industriji prima studente fakulteta i visokih škola IT struke na stručnu praksu.


AIESEC

  Prisustvom na preko 2.100 univerziteta u preko 110 zemalja sa preko 60.000 članova, AIESEC, najveća studentska organizacija na svetu, je međunarodna platforma koja omogućava mladim ljudima da otkriju i razviju sopstvene potencijale kako bi imali pozitivan uticaj na društvo.  


Blucomfort - stručna praksa

Blucomfort is an Italian software house and supplier of the Fiat Chrysler group. Since 2013 we have been working in Serbia tosupply an HR management tool for the Kragujevac FAS vehicle plant which has subsequently been authorised as the officialFIAT software to be implemented across the whole of Europe.