Stručna praksa


icon Specifikacija stručne prakse

icon Izveštaj sa stručne prakse (pdf)

icon Izveštaj sa stručne prakse (docx)
icon Izveštaj mentora o stručnoj praksi (pdf) icon Izveštaj mentora o stručnoj praksi (docx)


 

Praksa na Institutu za matematiku i informatiku

Studenti informatike Stručnu praksu u školskoj 2018/19. mogu obaviti i na Institutu za matematiku i informatiku. Praksa će biti realizovana tokom letnjih meseci (jun-avgust).

Detaljnije

 

Seavus

Seavus d.o.o. je članica "Seavus Grupe" –softverska kompanija specijalizovana za široku paletu proizvoda i usluga, uspešno pokriva evropsko i američko tržište sa nekoliko kancelarija u svetu. Seavus posluje sa preko 3.500 kupaca, među kojima su vodeće svetske telekomunikacione kompanije i proizvođači telefona, banke i finansijske industrije.

Detaljnije

 

Inovatec

Inovatec praksa se održava po treći put i namenjena je studentima koji žele da usavrše svoje znanje i da steknu praktična iskustva u radu u IT kompaniji. Ove godine se bavimo vrlo atraktivnom temom - Machine learning. Proces prijava traje do 09.06.2019.

Detaljnije

 

DM Dokumenten Management GmbH

DM Dokumenten Management GmbH - stručna praksa. Termin održavanja stručne prakse 01.07.2019.-30.08.2019. Studenti se mogu prijaviti najkasnije do 21.06.2019. slanjem CV-a na info@lobodms.rs

Detaljnije

 

ZWEBB Srbija

ZWEBB osmišljava i razvija inovativna softverska rešenja u vidu sistema za rad i finansijskih portala, strogo prilagođenih zahtevima naših naručilaca. Najveći klijenti su mahom međunarodne kompanije sa prostora Skandinavije, ali i drugih evropskih zemalja. Portali i sistemi koje je proizveo ZWEBB koriste se širom sveta. POSTANI DEO ZWEBB-TIMA!

Detaljnije

 

Innovation Cloud

Innovation Cloud već 10 godina organizuje stručnu praksu pa su tako i ove godine naša vrata otvorena za sve zainteresovane studente.

Detaljnije

 

Logispin

Logispin RS je softverska kompanija koja je 2016. godine postala deo svetske grupacije Logispin Group sa sedištem na Malti.

Detaljnije

 

Quantox

Mi smo tim IT stručnjaka sa više od decenije iskustva u proizvodnji web i mobilnih aplikacija za klijente i tržista iz preko 15 zemalja širom sveta.

Detaljnije

 

ComTrade IT Solutions and Services

  PRIDRUŽITE SE NAJBOLJIMA! ComTrade IT Solution and Services u okviru ComTrade Centra za praksu raširenih ruku dočekuje talentovane studente! Želite da tokom stručne prakse i pripreme svojih seminarskih i diplomskih radova, tokom svog istraživačkog rada, koristite najsavremenije tehnologije i budete deo uspešnog tima? Nije Nemoguće! PRIDRUŽITE NAM SE u ComTrade Centru za praksu! Proverite da li imate potrebno znanje i ambiciju da postanete deo tima bududnosti! Saznajte više o kreativnom poslu i okruženju koje pruža napredovanje, nudi odlične uslove i omogudava međunarodnu karijere.

Detaljnije

 

ASSECO

Napravi prvi veliki korak ka uspešnoj karijeri u IT industriji i prijavi se na ASSECO Summer Internship Program 2019.

Detaljnije

 

IKT Klaster - ponuda praksi

  Organizovana praksa IKT klastera centralne Srbije Kragujevac planirana je za period jul/oktobar tekuće godine.

Detaljnije