Vesti

Студентска летња стручна пракса Универзитета у Крагујевцу

Студентска летња стручна пракса Универзитета у Крагујевцу

Detaljnije

Blog

 • Load balancer - šta će nam to?

  Kao što vodimo računa da ljudske kadrove ne preopteretimo poslom, jer postaju manje produktivni, isto važi i za servere. Tu nastupaju tzv. Load Balancer-i. Povezani članci Kako bi se najbolje ispratili ...

  Detaljnije
 • Nginx, ASP.NET Core i testiranje performansi - Apache Bench II deo

  Ideja drugog dela je instalacija Nginx WEB servera, postavljanje jednostavne aplikacije i testiranje performansi u virtuelnom okruženju. Priprema okruženja za testiranje Kako smo pomenuli u prvom delu da je moguće koristiti ...

  Detaljnije
 • Testiranje performansi web servera pomoću alata Apache Bench - I deo

  Ukoliko ste imali problema sa učitavanjem sajta usled prevelikog ili nepredvidivog saobraćaja, postoji mogućnost predviđanja i projektovanja resursa. Uvod Testiranje performansi veb portala se pokazalo kao jedna od veoma bitnih stavki ...

  Detaljnije

Upis

UPIS 2019/2020

Informacije o terminima prijavljivanja za polaganje prijemnog ispita, terminu prijemnog ispita i terminima za upis na osnovne akademske studije MATEMATIKE i INFORMATIKE možete pronaći OVDE.

BESPLATNA PRIPREMNA NASTAVA za polaganje PRIJEMNOG ISPITA za upis na studije MATEMATIKE i INFORMATIKE

Institut za matematiku i informatiku organizuje besplatnu pripremnu nastavu za polaganje prijemnog ispita iz matematike za upis na osnovne akademske studije MATEMATIKE i INFORMATIKE počev od 2. marta 2019. godine prema rasporedu datom u sledećoj TABELI, u kojoj su sadržani i materijali sa održanih termina.

Za sve informacije obratiti se na email imi.servis@gmail.com

Dokumenti za pripremu prijemnog ispita

Vesti

Oglasna tabla od sada dostupna i na telefonu

IMI oglasna tabla studentima dostupna i na mobilnim telefonima! Preuzmi aplikaciju i dobićeš obaveštenje kada se objave rezultati kolokvijuma, odlože predavanja.

Detaljnije

Vesti

Strengthening Teaching Competences in Higher Education

U cilju praćenja i unapređenja nastavnog procesa na visokoškolskim ustanova sprovodi se istraživanje u okviru projekta Jačanje nastavničkih kompetencija u visokom obrazovanju (Strengthening Teaching Competences in Higher Education) finansiranog u okviru ERASMUS+ programa.

Detaljnije

Stručna praksa

Comtrade centar-praksa

U okviru Centra za praksu, Comtrade nudi mogućnost obavljanja stručne prakse studentima završnih godina. Potrebni su nam mladi ljudi, ambiciozni, posvedeni razvoju IT rešenja, spremni za nove izazove u radu među najboljima. Svi zainteresovani studenti mogu poslati svoje biografije nа e-mail praksa@comtrade.com.

Partneri

Comtrade IT solutions and services

asseco

Microsoft Corporation Serbia

Istraživacko razvojni centar za bioinženjering

Technomedia

Emisia

Linkovi